We use cookies.

Learn more

Technológia Íme a digitális eszköztárunk

Voksmonitor

Web
Az eszköz célja, hogy a választók a politikával ne csak a pártok kommunikációján keresztül találkozzanak – hanem megismerjék a különböző pártok programját és álláspontját a legfontosabb szakmai-politikai kérdésekben. Az alkalmazás a válaszadóhoz rendeli azt a pártot, amely a válaszok alapján legközelebb áll értékrendjéhez. 2014 óta minden országgyűlési, EU-s és budapesti főpolgármesteri választásra készítettünk alkalmazást. 

A kérdőíveken a kitöltő választhat, hogy az állításokkal egyetért-e vagy sem, majd a kiértékelésnél súlyozhatja is, hogy mely témák különösen fontosak a számára. Az így kapott eredményt az alkalmazás összeveti a pártok hivatalos válaszaival, és százalékosan megadja, hogy mely pártok állnak legközelebb a válaszadó értékrendjéhez és melyek a legtávolabb.
Próbáld ki!

Civilzseb

A Civilzseb.hu egy könnyen kezelhető költségvetés vizualizáló eszköz, amivel civil szervezetek látványos és áttekinthető formában mutathatják be működésüket.
Próbáld ki!

K-Teszt

A K-Teszt felhívja a figyelmet arra, hogy a korrupció nem milliós vagy milliárdos csúszópénzek elfogadásával kezdődik, hanem hétköznapi magatartásunkban gyökerezik.
Próbáld ki!

opendata.hu

Ingyenes és nyilvános magyar adatkatalógus, ahová bárki szabadon feltölthet szerzői jogvédelem alatt nem álló, nyilvános, illetve közérdekű adatokat, adatcsomagokat.
Próbáld ki!

NER Hotel

nerhotel.hu - Térképes alkalmazás, amivel könnyen megnézheted, kit gazdagítasz vendéglátóhelyeken elköltött forintjaiddal
Próbáld ki!

Figyusz

A Figyusz egy alkalmazás, amelyben értesítésekre iratkozhatsz fel, hogy azonnal értesülj a figyelt közigazgatási és állami adatbázisok frissülése esetén.
Próbáld ki!

Panoráma

A K-Monitor Panoráma oldalon 19 bebarangolható panorámafotó segítségével madártávlatból mutatjuk be, hogyan nyomul a magyar gazdasági-politikai elit a hétköznapi emberek és a természet kárára Tihanyban és Balatonfüreden.
Próbáld ki!

PARTIMAP

A Partimap egy ingyenes, könnyen kezelhető és testreszabható térképes kérdőív azoknak, akik szerint a közpénzből megvalósuló fejlesztésekről meg kell kérdezni az érintetteket is.
 
Próbáld ki!

Eltették

Interaktív térképen mutatjuk be az alapítványi tulajdonba került ingatlanvagyont.
Próbáld ki!

Parlamenti felszólalás-kereső

Önkéntes programozók segítségével egészen az első ciklus elejétől kereshetővé tettük az ülések jegyzőkönyveit, ami így még a Parlament honlapján sem elérhető. lévén ott csak cikluson belül lehetséges a keresés. A program segítségével visszakereshető, mikor említettek egy-egy témát először, illetve az elmúlt 30 évben mikor és kik emlegették az adott kifejezést leggyakrabban.
Próbáld ki!

COMPR

A COMPR a sajtóban keringő milliárdos pénzösszegeket fordítja le a mindennapok nyelvére, közérthető adatok és rajzok segítségével. A generált példák illusztrációként beágyazhatóak újságcikkekbe.
Próbáld ki!